Hygiëne protocol COVID-19

Hygiëne protocol COVID-19

Hey! Fijn om te zien dat je weer geïnteresseerd bent in een behandeling bij Organic Massage. Ook ik ben weer blij dat we weer aan de slag mogen. Maar dit wil ik uiteraard wel op een verantwoordelijke wijze doen. Daarom heb ik een Hygiëne protocol opgesteld in verband met COVID-19.

Massage en hygiëne

Massage en goede hygiëne gaan hand in hand. Binnen de branche is er veel aandacht voor controle op hygiëne. Hygiënisch werken is altijd van essentieel belang. Maar zeker met het Coronavirus om ons heen is het aanscherpen van de werkwijze en hygiënemaatstaven van belang. Lees hieronder daarom het Hygiëne protocol van Organic Massage.

Hygiëne protocol

1. Graag je handen desinfecteren bij binnenkomst van de praktijk.

Direct bij binnenkomst is desinfectie beschikbaar. Mocht je huid gevoelig zijn voor desinfectie dan is het ook mogelijk om je handen te wassen.

Handen-wassen

2. Het reguliere intakegesprek wordt aangevuld met een gezondheidscheck.

Indien je al voor je bezoek klachten hebt, zoals koorts, luchtwegklachten, hoesten, verkoudheid of kortademigheid dan verzoek ik je graag om je afspraak telefonisch en in overleg te verzetten.

Corona-vragen

3. Indien mogelijk graag anderhalve meter afstand houden van anderen. De praktijk biedt genoeg ruimte om aan deze maatregel te voldoen.

Anderhalve-meter-afstand

4. Hoest en nies in je elleboog.

Hoesten-in-elleboog

5. Om je zoveel mogelijk te beschermen worden er extra hygiëne maatregelen getroffen.

Na ieder klantcontact worden de materialen, instrumenten en meubilair in de bezoekersruimte en behandelruimte schoongemaakt.

Bescherming-corona

Bedankt voor je begrip en medewerking.

Het protocol is opgesteld in overeenstemming met de regelgeving van het RIVM voor contactberoepen[1] en Belangen vereniging voor beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche (BMS)[2]. Mocht je na het lezen van de instructie nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen. En wellicht zie ik je binnenkort voor een rustgevende ontspanningsmassage, een stevige nek-, schouder- en rugmassage of een sportmassage.

Bedankt

Literatuur

[1] RIVM regelgeving voor contactberoepen in verband met COVID-19.

[2] BMS-belangvereninging hygiëne protocol.

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van massage, ontspanning, verzorging en de aanbiedingen van Organic Massage? Schrijf je hieronder in.

Als je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief krijg je 2,50 korting op je volgende reservering. Boek nu! En wie weet tot snel. 

Vorige

Volgende

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *