Over

Het ultieme verwenmoment voor je geest en je lichaam

Natuurlijk terug in balans

Organic Massage kijkt op een holistische wijze naar het lichaam. Klachten ontstaan vaak door een verstoring in het levenspatroon. Organic Massage helpt je om weer in balans te komen door aandacht besteden aan het lichaam en geest. Alles in mijn massagepraktijk is zo natuurlijk en authentiek mogelijk. Dat zie je aan de producten die ik gebruik – deze zijn 100% natuurlijk – en de technieken die ik toepas – deze zijn gebaseerd op de eeuwenoude Tuina-massage: klassieke Chinese massage. Je voelt je als herboren en je lichaam geniet er nog lang van na.

Neem alvast een kijkje! Onderstaand een sfeerimpressie van een dag bij Organic Massage.

Als we beginnen met de behandeling krijg je eerst een kopje thee en nemen we jouw klachten en wensen door. Vervolgens kiezen we de juiste oliën bij je behandeling. Deze 100 % natuurlijke oliën voeden, verzorgen en verwennen de huid. Daarna gaan we aan de slag! Elke massage wordt altijd precies afgestemd op waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Onze masseurs

Shifanya - organic massage

Shifanya

eigenaar en masseuse, is de oprichter en trainer van de Organic Massage technieken. Na jarenlange ervaring bij diverse salons, heeft ze haar eigen praktijk opgericht. Shifanya helpt dagelijks mensen met rugklachten en stress, en gelooft sterk in een gebalanceerd leven. Haar holistische aanpak en gebruik van 100% natuurlijke producten zorgen ervoor dat je je als herboren voelt. Shifanya blijft zich voortdurend bijscholen om alle soorten klachten zo effectief mogelijk te behandelen en elke klant een persoonlijke behandeling te geven.

KvK 75349620

Shifanya - organic massage

Lisette

Lisette combineert haar Indonesische roots met haar passie voor massage. Met ruim 10 jaar ervaring in Shantala-technieken en recent afgeronde workshops in voetreflexologie en TuiNa Zen Massage, biedt Lisette een breed scala aan behandelingen. Ze is getraind en gecertificeerd in de unieke Organic Massage technieken, waardoor ze elke massage aanpast aan jouw specifieke behoeften.

KvK 89594614

Locatie Breda Heuvel

Onze praktijk in de wijk Heuvel in Breda biedt een ideale locatie voor jouw massagebehandeling. Met gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein en overal in de wijk, is het gemakkelijk om met de auto te komen. Daarnaast ligt bushalte Doctor Struyckenplein op slechts 290 meter afstand, wat ons ook perfect bereikbaar maakt met het openbaar vervoer.

Dankzij onze ligging aan de westkant van Breda zijn we snel bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Etten-Leur, Prinsenbeek en Rijsbergen. Of je nu met de auto of het openbaar vervoer komt, bij ons ben je verzekerd van een ontspannen en toegankelijke ervaring. We verwelkomen je graag bij Organic Massage!

Openingstijden:

Zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 10.00 uur – 18.00 uur

Adres:

Laan van Mertersem 65, 4812PR, Breda

Chat openen
💬 Vragen?
Wist je dat je via onze nieuwsbrief gebruik kunt maken van kortingsacties?