Ik ben Shifanya, eigenaar en masseuse. Elke dag help ik mensen met rugklachten en stress of mensen die geloven in een gebalanceerd leven met voldoende in- en ontspanning.

Het is altijd mijn droom geweest om mijn eigen massagepraktijk te openen. Na flink wat jaren bij diverse salons gewerkt te hebben heb ik de kunde en ervaring vergaard om voor mezelf te beginnen. Met veel plezier en passie werk ik nu in mijn massagesalon Organic Massage in Breda.

Uitgeleerd ben je natuurlijk nooit en daarom blijf ik me continue bijscholen om alle soorten klachten zo effectief mogelijk te behandelen. Zo ben jij er altijd zeker van dat je een persoonlijke behandeling krijgt die goed bij je past!

Natuurlijk terug in balans

Organic Massage kijkt op een holistische wijze naar het lichaam. Klachten ontstaan vaak door een verstoring in het levenspatroon. Organic Massage helpt je om weer in balans te komen door aandacht besteden aan het lichaam en geest. Alles in mijn massagepraktijk is zo natuurlijk en authentiek mogelijk. Dat zie je aan de producten die ik gebruik – deze zijn 100% natuurlijk – en de technieken die ik toepas – deze zijn gebaseerd op de eeuwenoude Tuina-massage: klassieke Chinese massage. Je voelt je als herboren en je lichaam geniet er nog lang van na.

Een dag bij Organic Massage

Neem alvast een kijkje! Onderstaand een sfeerimpressie van een dag bij Organic Massage.

Als we beginnen met de behandeling krijg je eerst een kopje thee en nemen we jouw klachten en wensen door. Vervolgens kiezen we de juiste oliën bij je behandeling. Deze 100 % natuurlijke oliën voeden, verzorgen en verwennen de huid. Daarna gaan we aan de slag! Elke massage wordt altijd precies afgestemd op waar jij op dat moment behoefte aan hebt.