Een stevige en tegelijk ontspannende massage

Sport- en ontspanningsmassage

Velen van ons hebben een actieve en drukke levensstijl. Hierdoor hebben we soms twee behoeften tegelijkertijd: die gespannen spieren goed losmaken én een ontspannen en stressvrij gevoel ervaren. Allebei zou perfect zijn!

Speciaal hiervoor biedt Organic Massage de sport- en ontspanningsmassage aan. Een stevige massage die spierpijn verlicht maar ook een stukje ontspanning biedt.

Wat houdt een sport- en ontspanningsmassage bij Organic Massage in Breda in?

We beginnen met een sportmassage. Eerst warmen we je spieren op door middel van  strijkbewegingen. Vervolgens krijg je een stevige massage die bestaat uit druk-, kneed-, klop- en trilbewegingen. We eindigen met schud- en strijkbewegingen die ervoor zorgen dat de afvalstoffen uit de spieren worden afgevoerd. Zo maken we je pijnlijke, vermoeide en stijve spieren los. Het begin is dus een vrij stevige massage die niet altijd prettig aanvoelt, maar wel bijdraagt aan een sneller herstel van de spieren. Na deze intensieve sportmassage volgt het ontspannende deel: een heerlijk rustgevende voet- en hoofdmassage.

Voetmassage

Voeten krijgen wellicht niet altijd de aandacht die ze verdienen, terwijl we er zo ongeveer elke dag gebruik van maken. Een voetmassage biedt een welkome oppepper. Wat houdt een voetmassage precies in? Onder je voet bevinden zich reflexzones. Daarom wordt de voetmassage ook wel een voetreflexmassage genoemd. Deze reflexzones staan in verbinding met de rest van je lichaam. Door druk uit te oefenen op je voeten wordt ook je lichaam in een ontspannen toestand gebracht. Wel zo fijn na een intensieve sportmassage!

Hoofdmassage

Na de voetmassage volgt een ontspannende hoofdmassage. Tijdens de hoofdmassage wordt je nek, gezicht en hoofd gemasseerd. Een hoofdmassage is extra fijn als je last hebt van hoofdpijn of onregelmatige nachtrust. De perfecte afsluiter van deze sport- en ontspanningsmassage. Kom deze totaalmassage ervaren bij Organic Massage in Breda.

  • De druk van de sportmassage is gemiddeld tot krachtig, de strijkbewegingen van de voet- en hoofdmassage zijn zacht tot gemiddeld.
  • De gemasseerde zones zijn de nek, schouders, rug, benen (voor- en achterkant), voeten, hoofd en gezicht.
  • Je kunt kiezen uit een massage van 60 minuten of 90 minuten.

De effecten van een sport- en ontspanningsmassage

  • Helpt blessures voorkomen
  • Verbetert de bloedcirculatie en daarmee de afvoer van afvalstoffen
  • Resulteert in soepelere spieren
  • Brengt het lichaam meer in balans en geeft rust in het hoofd
Chat openen
💬 Vragen?
Wist je dat je via onze nieuwsbrief gebruik kunt maken van kortingsacties?