Kom samen tot rust tijdens een duo massage in Breda!

Duo massage Breda

Duo massage Breda, een dagje uit in Breda, samen met je partner, vriend, vriendin of familielid. Een duo massage bij Organic Massage in Breda is een ontspannende en fijne ervaring voor twee. Breng samen tijd door, verminder stress en laat je heerlijk verwennen.
Je kiest zelf je massage en ervaart deze samen in dezelfde rustgevende ruimte. Bij onze professionele masseurs en masseuses ben je in goede en ervaren handen.

Een duo massage bij Organic Massage

Een duo massage is een massage voor 2 personen, ook wel koppelmassage genoemd. Bij Organic Massage bieden we de volgende opties:

Zelf samenstellen

Je kunt de duo massage ook zelf samenstellen. Hierbij kies je allebei een andere massage, maar word je wel gelijktijdig gemasseerd in dezelfde ruimte. Neem contact met ons op om jouw duo massage of koppelmassage zelf samen te stellen. We helpen je graag verder.

Zo gaat een duomassage

Kies de duo massage

Allereerst maak je een keuze uit de diverse massagebehandelingen, zoals ontspanningsmassage, sportmassage, nek-, schouder- en rugmassage of sport- en ontspanningsmassage. Elke massage heeft zijn eigen voordelen. Wil je hier meer over weten? Bekijk alle massages van Organic Massage.

Plan de duo massage

Nadat je jouw duomassage hebt gekozen neem je contact op via het contactformulier of telefonisch. In verband met de planning helpen wij jou met het inplannen van de duo massage. 

Het parkeren bij de praktijk is gratis. Bij aankomst drink je eerst op je gemak een kopje thee. Alle massagebehandelingen bij Organic Massage starten met een intakegesprek, zodat we goed jullie wensen in kaart kunnen brengen en rekening kunnen houden met eventuele medische zaken.

Een ontspannen massage voor 2

Neem daarna samen plaats in de massageruimte en geniet van een massage door de professionele en ervaren masseurs en masseuses van Organic Massage. Na afloop van de massage ontspan je nog even na met een kopje thee.

Duo massage in Breda: een perfect cadeau

Een duo massage of koppelmassage is ook een leuk cadeau of verrassing voor je partners, vriend, vriendin of familielid. Een leuke manier om samen wat extra quality time te spenderen!