Duo massage in Breda

Samen genieten van een rustgevende massage. Leuk om te ervaren en om cadeau te geven.

Kom samen tot rust tijdens een duo massage in Breda!

Wil je een heerlijk dagje uit in Breda beleven met je partner, vriend, vriendin of familie? Ervaar dan ultieme ontspanning met een duo massage bij Organic Massage in Breda. Samen genieten jullie van een rustgevende massage in dezelfde serene ruimte, verzorgd door onze professionele en ervaren masseurs. Kies je favoriete massage en beleef dit ontspannen moment samen. Boek vandaag nog en maak van jullie dagje uit een onvergetelijke ervaring!

Wat is een Duo Massage

Een duo massage, ook wel koppelmassage genoemd, is een massagebehandeling waarbij twee personen tegelijkertijd in dezelfde ruimte worden gemasseerd. Deze ervaring is ideaal voor koppels, vrienden, of familieleden die samen willen ontspannen en genieten van een rustgevende massage. Tijdens een duo massage ligt elk van jullie op een eigen massagetafel, terwijl twee masseurs synchroon werken om stress en spanning weg te nemen. Het delen van deze ontspannende ervaring kan niet alleen zorgen voor fysieke ontspanning, maar ook voor een diepere emotionele verbinding tussen jullie beiden

Kies de perfecte duo massage bij Organic Massage Breda

Bij Organic Massage in Breda bieden we verschillende massages in duo vorm aan. Elk ontworpen om jullie ultieme ontspanning te bieden.. Ontdek hieronder onze opties en vind de perfecte massage die bij jullie past.

Duo Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft als doel het ontspannen van het lichaam. Bij Organic Massage Breda combineren we de traditionele Zweedse massage met de Chinese drukpuntmassage om ultieme ontspanning te bereiken. Tijdens de massage kunnen jullie samen heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen. Bovendien helpt de massage om spierknopen los te maken, wat zorgt voor een verfrissend gevoel. Lees meer over de unieke ontspanningsmassage van Organic Massage, of boek direct online om jullie duo massage te reserveren.

Ontspanningsmassage Breda

Duo Nek, schouder en rugmassage

Een nek, schouder, rugmassage is de ideale massage om nekpijn, schouderpijn of rugpijn te verlichten. Bij Organic Massage in Breda besteden we extra aandacht aan deze gebieden, waardoor pijnklachten en stijfheid verminderen. Boek deze massage als een massage voor 2 en ontspan samen.

Lees meer over de unieke nek, schouder en rugmassage van Organic Massage, of boek direct online om jullie koppel massage te reserveren.

Nek-, schouder-, rug- Massage

Duo Sportmassage

Een sportmassage is een stevige massage met als doel spierpijn te voorkomen en blessures te verhelpen. Daarnaast verbetert het de bloedcirculatie, zodat afvalstoffen worden afgevoerd. Het is de perfecte massage als je regelmatig sport of fysiek zwaar werkt hebt.

Lees meer over het verloop van een sportmassage op onze pagina sportmassage. Of ervaar het zelf en boek direct een sportmassage.

Sportmassage Breda

Duo Sport- en ontspanningsmassage

De sport- en ontspanningsmassage is ontwikkeld bij Organic Massage in Breda en wij zijn de eerste in Nederland die deze unieke combinatie aanbieden. Heb jij behoefte aan een stevige sportmassage, maar wil je aan het eind van de massage ontspannen zijn? Boek dan de combinatie sport- en ontspanningsmassage.

De massage start met een sportmassage, specifiek afgestemd op jouw wensen, en wordt afgerond met een ontspanningsmassage. Deze combinatie zorgt ervoor dat je zowel de voordelen van een intensieve behandeling als diepe ontspanning ervaart.

Lees meer over het verloop van de sport- en ontspanningsmassage op onze pagina sport- en ontspanningsmassage. Of ervaar het samen en boek direct online een duo sport- en ontspanningsmassage.

Sport en Ontspanning

Duo massage zelf samenstellen

Je kunt de duo massage ook zelf samenstellen. Hierbij kies je allebei een andere massage, maar word je wel gelijktijdig gemasseerd in dezelfde ruimte. Neem contact met ons op om jouw duo massage of koppelmassage zelf samen te stellen. We helpen je graag verder.

Zo werkt een duo massage

1. Kies de duo massage

Maak een keuze uit onze diverse massagebehandelingen: ontspanningsmassage, sportmassage, nek-, schouder- en rugmassage, of een combinatie van sport- en ontspanningsmassage.

2. Plan de duo massage

Boek je duomassage eenvoudig online. Binnen 24 uur nemen we contact met je op om de beschikbare afspraakopties door te nemen.

Parkeren bij onze praktijk is gratis. Bij aankomst geniet je eerst van een kopje thee. Elke massagebehandeling bij Organic Massage begint met een intakegesprek, zodat we jullie wensen goed kunnen begrijpen en rekening kunnen houden met eventuele medische aandachtspunten.

3. Geniet samen van je massage

Neem samen plaats in onze massageruimte en geniet van een ontspannende massage verzorgd door onze professionele en ervaren masseurs en masseuses. Na de massage kun je nog even nagenieten met een kopje thee.

Heb je vragen?

Heb je vragen over onze massages voor twee? Neem dan gerust contact met ons op. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Het snelst bereikt u ons via WhatsApp. Liever direct boeken? Dat kan online!

Duo massage in Breda: een perfect en origineel cadeau

Een duo massage of koppelmassage is een geweldig cadeau of verrassing voor verschillende gelegenheden. Geef het cadeau om samen met je partner of een goede vriend te genieten en wat extra quality time door te brengen. Of verras twee anderen zoals je vrienden of je ouders. Zodat zij samen een ontspannende en memorabele ervaring kunnen delen. Voor meer informatie kun je terecht op onze speciale massage cadeau pagina.

Chat openen
💬 Vragen?
Wist je dat je via onze nieuwsbrief gebruik kunt maken van kortingsacties?