Massage cadeau geven

Wil jij iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Of wil je graag iemand bedanken en verwennen met een ontspannen cadeau? Dan is een cadeaubon of cadeaupas van Organic Massage een leuk cadeau om te geven en fijn om te krijgen.

Het leukste cadeau om te geven of krijgen!

Bij Organic Massage heb je de keuze uit een snelle en leuke online cadeaubon, een gepersonaliseerde fysieke kaart of een mooi verpakte cadeaupas. Lees hieronder over de mogelijkheden.

Digitale Massage Cadeaubon

Kies zelf een bedrag vanaf 35 euro. Deze cadeaubon ontvang je per mail. Op de bon vind je een unieke code welke je kunt gebruiken bij het maken van een afspraak. Zelf printen? Geen probleem, wij leveren een pdf per mail! Wij rekenen geen extra kosten voor dit product.

Gepersonaliseerde massage cadeaukaart

Liever een persoonlijker cadeau? Kies dan voor onze gepersonaliseerde cadeaukaart. Hierop vermelden wij de naam van de ontvanger. Wij printen de cadeaukaart met daarop de waarde en unieke code op zwaar papier. Zo wordt het cadeau tastbaar. Je kunt de kaart ontvangen per post of ophalen bij de praktijk. Voor dit product rekenen wij een toeslag van 5 euro.

Luxe Massage Cadeau

Onze cadeaupas wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking, zodat je het daarna direct persoonlijk kunt geven aan de gelukkige. De cadeaupas ontvang je per post, of kan je het desgewenst ophalen bij de praktijk. Voor dit product rekenen wij een toeslag van 10 euro. Let op dit product heeft momenteel een levertijd van 1 week.

Bestel je massage cadeau


  Spelregels

  • cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig
  • cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld
  • resttegoed kan als korting worden verrekend bij een toekomstige afspraak
  • te besteden aan alle massages aangeboden door Organic Massage.
  • onze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij het maken van een afspraak