Ontspanning en verlichting van spierknopen

Ontspanningsmassage

Heb je vaak last van vermoeidheid, spanning of stress? Of wil je ’s ochtends eens een keer echt uitgerust wakker worden met meer energie? Een ontspanningsmassage is een heerlijke afleiding die je lichamelijke stress vermindert en je helpt beter te ontspannen zodat je echt tot rust komt.

Wat houdt een ontspanningsmassage bij Organic Massage in Breda in?

De ontspanningsmassage van Organic Massage heeft als doel het ontspannen van het lichaam. Dit bereiken we door het combineren van de traditionele Zweedse massage met Chinese massagetechnieken. Door deze combinatie van methoden ervaart je lichaam een diepere rust, worden spierknopen losgemaakt en ontspannen je spieren.

Zweedse massage: meer ontspanning

De Zweedse massagetechnieken richten zich op een evenwichtige combinatie van zachte strijkbewegingen, het losmaken van de spieren en uitoefenen van druk op strategische plaatsen. Deze samenstelling van bewegingen maakt de Zweedse massage een van de populairste massages.

Chinese drukpuntmassage: meer energie

Bij Organic Massage wordt deze methode gecombineerd met een eeuwenoude traditionele Chinese drukpuntmassage. Volgens de Chinese filosofie transporteren energiebanen de levensenergie naar de organen. Door stress of andere externe factoren kunnen er blokkades ontstaan in deze energiebanen. Door de drukpunten regelmatig te behandelen worden de blokkades opgeheven en kan de energie weer vrij stromen. Het lichaam wordt weer in balans gebracht. Deze techniek kenmerkt zich door bepaalde drukpunten op het lichaam te activeren door over deze punten te rollen, drukken en kneden. Ervaar deze ontspannende massage zelf bij Organic Massage in Breda.

  • De druk van de massage is zacht tot gemiddeld.
  • De gemasseerde zones zijn de nek, schouders en rug, benen (voor- en achterkant), armen en hoofd.
  • Je kunt kiezen uit een massage van 60 minuten of 90 minuten.

De effecten van een ontspanningsmassage

  • Ontspanning van het lichaam en geest
  • Verbeterde bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen
  • Meer rust in het lichaam en het hoofd
  • Maakt spierknopen los en vermindert hiermee klachten (hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, rugpijn)
  • Ontspannen spieren
Chat openen
💬 Vragen?
Wist je dat je via onze nieuwsbrief gebruik kunt maken van kortingsacties?