Kom jij ons team versterken?

Vacature masseur/masseuse bij Organic Massage

Vind je het leuk om te masseren? En zou je best professioneel masseur of masseuse willen worden? Dan is de vacature masseur/masseuse iets voor jou! Als je al ervaring hebt is dat fijn, maar het hoeft niet. Wij bieden je alles wat je nodig hebt om professioneel masseur te worden. Organic Massage is een professionele massagepraktijk in Breda. Onze cliënten komen bij ons voor rust, ontspanning en verzorging. Voor onze behandelingen gebruiken we 100% natuurlijke en duurzame producten die extra verzorgend zijn voor de huid.

Massagecursus

Om de kwaliteit van de massages hoog te houden start iedereen bij Organic Massage met een massagecursus. Heb je nog geen ervaring met masseren? Dan is dit een mooi inwerktraject om te leren masseren en jezelf te ontwikkelen tot een professionele masseur/masseuse. Tijdens de training krijg je ook verdiepende informatie over de 100% natuurlijke producten. Daarna ga je aan de slag in onze professionele praktijk. Daar help je verschillende cliënten met hun nek-, schouder- en rugklachten of laat je ze genieten van een heerlijk ontspanmoment. Elke afspraak start met een intakegesprek. Daarna volgt de massage. Tot slot is er een kort evaluatiemoment en gaat er weer een tevreden cliënt de deur uit. Lijkt het jou leuk om hier meer over te leren? Solliciteer dan snel!
Intake-Organic-Massage-Breda-Klant

Wat krijg je bij Organic Massage?

  • Een massagecursus waarin je alle massages leert. Als je al ervaring hebt is dat fijn, maar het is geen verplichting. Je leert namelijk alles wat je moet weten tijdens de uitgebreide massagecursus.
  • Een gevarieerde baan waarin je altijd in contact staat met mensen.
  • Een fijne werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke groei.
  • Groeimogelijkheden op basis van je competenties en ambities.
  • Periodieke trainingen om je nog verder te verdiepen in de verschillende massagetechnieken en de 100% natuurlijke producten van Organic Massage.
  • Leuke personeelsuitjes en gratis massages van je collega’s!

Herken jij jezelf hierin? Jij…

  • Vindt het leuk om te masseren.
  • Bent minimaal 12 uur beschikbaar in het weekend (vrijdagavond, zaterdag of zondag).
  • Leert graag over anatomie, fysiologie, pathologie en verschillende massagetechnieken.
  • Bent vriendelijk, klantgericht en hebt aandacht voor detail.

Ben je enthousiast? Solliciteer dan snel!

We proberen binnen 2 werkdagen te reageren op je sollicitatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Organic Massage.

Wie weet tot ziens in de praktijk!

Shifanya - organic massage