Leuke cadeaubon of cadeaupas van Organic Massage in Breda

Massage cadeaubon of cadeaupas

Wil jij iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Of wil je graag iemand bedanken en verwennen met een ontspannen cadeau? Dan is een cadeaubon of cadeaupas van Organic Massage een leuk cadeau om te geven en fijn om te krijgen.
Bij Organic Massage heb je de keuze uit een snelle en leuke online cadeaubon of een mooi verpakte cadeaupas. Lees hieronder meer over de twee type cadeaus.

Je kunt een online cadeaubon bestellen via de website. Na het bestellen ontvang je deze cadeaubon direct per e-mail. Lekker makkelijk en snel.

Je kunt ook een cadeaupas bestellen via het contactformulier. Na het bestellen ontvang je een cadeaupas verpakt in een mooie cadeauverpakking.

Bekijk welke optie voor jou het gunstigste is en lees hieronder meer over de wijze van bestellen van een cadeaubon of cadeaupas.

Online cadeaubon

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf 35 euro. Na het moment van aankoop is de cadeaubon 2 jaar geldig en niet in te ruilen voor geld. Een bon van de betaling ontvang je per e-mail.

De cadeaubon kun je vrij besteden aan alle massages van Organic Massage in Breda. Hieronder is een overzicht gemaakt van de cadeaubonnen waaruit je kunt kiezen. Klik op jouw gewenste cadeaubon.

Cadeaupas

Wil je graag een cadeaupas bestellen met een mooie cadeauverpakking, zodat je het daarna direct persoonlijk kunt geven aan de gelukkige? Kies dan voor een cadeaupas van Organic Massage. Je kunt een cadeaupas bestellen via het contactformulier. Zodra de betaling is voldaan ontvang je de cadeaupas per post, of kan je het desgewenst ophalen bij de praktijk.

Na het moment van aankoop is de cadeaupas 2 jaar geldig en niet in te ruilen voor geld. Een bon van de betaling ontvang je per e-mail.

Indien je graag meer informatie wilt over de cadeaubon, cadeaupas of een andere vraag dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier of telefonisch.